Arıtmalı Su Sebili Yedek Parça ve Tamiri

Arıtmalı Su Sebili Yedek Parça ve Tamiri
Arıtmalı su sebili çeşitleri, birden fazla parçanın oluşturduğu

Arıtmalı su sebili çeşitleri, birden fazla parçanın oluşturduğu mekanizma sayesinde sistemli bir şekilde çalışmaktadır. Ancak bazen kullanıma bağlı olarak, bazen de cihazın parçalarının kullanım ömrünün dolmasına bağlı olarak arıza yaşanabilmesi söz konusu olabilmektedir. Üründe yaşanan tüm arızalar cihazın kullanım dışı olmasına neden olabilecektir. Bu durumda kullanıcılar temiz, güvenilir ve konforlu bir şekilde suya ulaşamayacaktır.

Normal şartlarda arıtmalı su sebilleri 2 yıl garantili ürünlerdir. Kullanıcı kaynaklı oluşan arızalar, garanti kapsamına giremeyecektir. Arıtmalı su sebili modelleri nde filtre, pompa, musluk, tankı, tank vanası, kilit, alt ya da üst şamandıra gibi yedek parçalara ihtiyaç duyulabilmektedir. Firmamızda tüm marka ve modele uygun cihazın yedek parça temini yapılabilecektir. Bizimle irtibat kurmanız halinde cihazınızın gerekli kontrolleri yapılarak, arıza yapan parça belirlenebilecektir.

Belirlenen yedek parça marka ve modele göre temin edilebilecektir. Temin sonrasında profesyonel çalışanlarımız parçanın değişimini üstlenerek, ilk günkü gibi verimli bir hale getirebileceklerdir. Firmamız yedek parça temini konusunda, uzun ömürlü bir kullanım sağlayabilmek amacıyla daima orijinal parça tercih etmektedir.

Orijinal parçanın temin edilmemesi, cihazdan alınan verimi düşürebilmekte ya da cihazın kullanım ömrünü kısaltabilmektedir. Ancak bizi tercih eden müşterilerimizin bu durum ile karşılaşması söz konusu olamayacaktır. Kullanıcıların en çok merak ettiği noktalardan biri de su arıtma yedek parça fiyatları bilgisidir. Yedek parçaların fiyat bilgisini parça içeriği belirler. Bunun yanında marka, markanın model bilgisi de fiyat içeriğinde değişikliklere neden olabilecektir.

 

TOP